Best of Diploma 2010

Best of Diploma 2015

Idén ötödik alkalommal lehet megtekinteni a Magyar Képzőművészeti Egyetemen a Best of Diploma-kiállítást, azaz a 2010-ben végzett hallgatók diplomamunkáinak válogatását. A különböző szakok (Festő, Szobrász, Kép-, és Tervezőgrafika, Intermédia) diplomakiállításai májusban és júniusban kerültek megrendezésre heti felosztásban a Barcsay Teremben, az Aulában és az Epreskertben.

A Best of Diploma kiállítás célja, hogy az MKE-n folyó ötéves művészképzés különböző ágazatait mutassa be, a külsős szakmai és az egyetem által delegált zsűri által a legjobbnak ítélt munkákon keresztül. A tárlat június 19. és július 21. között látogatható az egyetem főépületében található Barcsay teremben és az Aulában. A 2010-ben diplomázók teljes névsora és a diplomamunkák az egyetem honlapján tekinthetőek meg.

Megnyitó

2010. június 19. 17 óra
Múzeumok Éjszakája rendezvény keretein belül

Megtekinthető

2010. június 19 – július 21.
Hétfő-Péntek: 10.00-18.00
Szombat: 10.00-13.00

Helyszín

Magyar Képzőművészeti Egyetem (Budapest, 1062 Andrássy út 69-71.) Barcsay Terem, Aula


Festő:

Válogatta: Hajdu István, művészettörténész | Káldi Kata, festőművész
Kiállítók: Béres Pálma, Kalmár Dorottya, Kim Corbisier, Süveges Rita, Szólláth Gábor, Tanka Péter, Varga Zsolt

Képgrafika:

Válogatta: Dévényi István, művészettörténész | Robert Jancsovics, grafikusművész
Kiállítók: Köllő Zsuzsanna, Molnári Mariann, Solt András Gábor

Tervezőgrafika:

Válogatta: Sára Ernő, művészettörténész | Tepes Ferenc, grafikusművész
Kiállítók: Bakacs Éva, Kiss Máté, Naske László Mihály, Palman Zsuzsanna

Szobrász:

Válogatta: Kertész László, művészettörténész
Kiállítók: Barát Fábián, Magyarics Tibor

Intermédia:

Válogatta: Erőss Nikolett, művészettörténész
Kiállítók: Blaha Tamás, Horváth H. Katalin, Zérczi Attila


Képek a kiállításról

Múzeumok Éjszakája

Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája Múzeumok Éjszakája